dimecres, 30 de març del 2016

TOT A PUNT!

Bon dia companys de l'Institut Lluís Vives!Si no hi ha res de nou, d'aquí a molt poc ens trobarem a Empúries!

La previsió del temps a l'Escala per als següents cinc dies que podeu consultar aquí sobre us ajudarà a fer la motxilla.
Sembla ser que la setmana vinent farà......?

                

               

Permeteu-nos les darreres recomanacions:

En la majoria d'activitats l’alumnat prendrà anotacions en un quadern de camp que li facilitarem, juntament amb un suport per poder escriure que haurà de retornar després. 
Cada nen i cada nena hauran de portar llapis, goma i maquineta.

Feu la motxilla amb roba de molt abric: anorac, guants, bufanda, gorro, mitjons gruixuts... i per si plou: xubasquero, capelina o paraigua que també poden ser necessaris.
Cal pensar en un calçat adequat per caminar i es recomana una motxilla petita per portar l'aigua i petits estris personals.

Hauríeu de portar una farmaciola per a cada grup durant les sortides, pel cas que sigui necessari fer alguna cura d’urgència.

Amb el nombre d'alumnes que tenim anotat (55), per a les activitats dels Aiguamolls i d'Empúries farem 3 grups, que seria bo portéssiu ja organitzats, al vostre criteri.

Com ja sabeu, és convenient la presència d’un professor de suport, per estar coberts en cas que hi hagi algun problema i s'hagi de quedar algú amb algun alumne a l'alberg; d'aquesta manera sempre es queda algun de vosaltres amb cada grup de treball. Per tant és perfecte que vingueu 4 mestres.

Per a qualsevol consulta d'última hora tingueu a prop el nostre telèfon: 
972 77 69 01.
Que us vagi bé la preparació de l'equipatge i que tingueu un bon viatge.
Fins ben aviat,

Xon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada