dilluns, 15 de febrer del 2016

MATERIAL PREVI: AIGUAMOLLS

Benvolguts companys de l'Institut Lluís Vives,

El primer dia de la vostra estada ens trobarem directament als Aiguamolls.

Cal que aneu al mas Matà, no al centre d'acollida del Cortalet. Per arribar-hi, heu d'agafar la cruïlla que indica el càmping Almata, entre Castelló d'Empúries i St. Pere Pescador.

En el cas que el conductor no tingui clar on és, el més fàcil i sortir de l'autopista a Figueres, agafar l'autovia de Roses i, a la rodona de Castelló d'Empúries, agafar direcció als Aiguamolls i Sant Pere Pescador. Trobareu una primera cruïlla a  l'esquerra indicant el Cortalet: cal passar de llarg. La següent a l'esquerra us indica el càmping Almata. Cal que gireu aquí a l'esquerra i arribeu a l'aparcament sense asfaltar que trobareu poc després de la cruïlla. Allà ens trobarem. Seria bo que ens féssiu arribar un número de mòbil per a poder-nos comunicar en cas que no ho trobeu.
Per tal d'engrescar l'alumnat i que comencin a entrar en matèria convindria que treballéssiu a classe aquesta presentació. Podeu trobar suport en aquest guió de continguts.

També us pot ser d'utilitat l'esquema amb la nomenclatura de les parts dels ocells.

Cal pensar en portar un calçat adequat per caminar i es recomana una motxilla petita amb les eines d'escriure, el pícnic i l'aigua a part de la que portareu la roba, ja que aquesta l'haureu de deixar al bus durant l'activitat. Així com vestir amb roba de colors discrets (marrons, grisos, verds, foscos...) per no espantar els ocells o altres animals.

Nosaltres us proporcionarem uns quants prismàtics per compartir. Però si els nois i noies que en tinguin els porten, estaran més ben servits.

Convindria tenir una farmaciola per a cada grup durant les sortides, pel cas que sigui necessari fer alguna cura d’urgència.

Vinga, que ja falta menys!
Fins aviat

Xon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada